Onze werkwijze

Welkom bij Imperialbluebulldog

Als fokker ben ik op zoek naar, mijns inziens, het meest ideale beeld van een Franse bulldog. De honden, die worden ingezet voor het fokken, moeten aan diverse eisen op het gebied van rasstandaard, gezondheid en karakter voldoen. Goede bloedlijnen, ademhaling, en goede heupen zijn absoluut een must, net als sociaal en vriendelijk zijn.

Wij leggen de lat hoog, daarom zijn wij jaren bezig geweest met het selectief uitzoeken van onze bulletjes, voor ons staat gezondheid voorop en al onze honden zijn vrij bevonden van erfelijke afwijkingen. Ook zijn al onze honden in bezit van een stamboom. Wij fokken met de bully type franse bulldog, dat houd in dat ze compact zijn, laag op hun poten en breed gebouwd zijn.

We hebben 2 prachtige blauwe reuen, en een aantal geweldig mooie blauwe teven. Tevens hebben we meerdere teven uitzitten bij familie, kennissen, en vrienden. De pups worden op deze manier vanaf het begin goed gesocialiseerd aangezien alle pups opgroeien in de woonkamer met alle bekende geluiden, kinderen en andere dieren. Ook is er op deze manier altijd iemand aanwezig om de groei en ontwikkeling van de pups goed in de gaten te houden, tevens staan  alle pups onder toezicht van onze dierenarts.

Ook krijgen wij regelmatig een pup vanuit een dekking van 1 van onze reuen, daarbij moet de teef wel voldoen aan alle eisen die wij handhaven in onze kennel.

Dat houd in:

* De teef moet in bezit zijn van een stamboom

* De teef moet vrij bevonden zijn van erfelijke afwijkingen

* De teef moet de nodige vaccinaties hebben gehad

* De teef moet vriendelijk en gesocialiseerd  zijn.

* De teef mag absoluut geen kennel hond zijn, en de pups moeten opgroeien in huis

Wat u van ons kunt verwachten

* goede begeleiding
* eerlijkheid
* goed contact
* voeding advies
* de gezondheidsverklaring
* koopovereenkomst/ garantiebewijs

Wat u van de puppies kunt verwachten

* goed verzorgd
* goed gesocialiseerd
* ingeënt
* gechipt
* ontwormd
* in bezit van een Stamboom

* in bezit van een paspoort

Wat verwachten wij van u

* kennis over dit ras
* veel liefde voor uw pup
* veel geduld
* opvolgen van ons advies

Tevens werken wij met een wachtlijst